Snygga lampor att ha inomhus

Inredning av hemmet med lite snygg design från Småland är inte helt fel. Därför tänkte jag här att visa upp ett par av By Rydéns lampor av olika sort som passar utmärkt att ha hemma, eftersom det inte alltid är så lätt att hitta något som fungerar. Alla lampor nedan är något dyrare än lampor från exempelvis IKEA på grund av att kvalitén är högre. Detta är inte några dussinvaror som är till för slit och släng. Vi på Designregion Småland är heller inte intresserade av att visa upp sånt som inte håller hög kvalité eller är vackert och tillfredsställande att se på och njuta av.

Bästa lamporna för Badrummet

Badrummet är ett av de viktigaste rummen och därför börjar vi med lite snygg badrumsbelysnin från By Rydéns nedan:

nemo-badrumslampa

Den första är Maison taklampa från By Rydéns som passar utmärkt att ha i badrummet ovanför spegeln. Den kommer med tre lampor och snygg metallisk yta som ger ett renligt intryck som är lätt att tvätta av.

nimbus-badrumsbelysning

Den andra är Coni badrumsbelysning som är ganska tuff att ha på väggen. På denna sitter lampan i mitten av en rektangulär skiva av glas blandat med metall. Du har säkert sett denna designen i modernare badrum. Det finns även en till variant i serien Nimbus med tre lampor på rad.

ocean-taklampa

Den tredje badrumslampan är Ocean som är en rund plafond för taket eller väggen. Dess mjuka former ger ett diskret intryck med ett bra ljusflöde.

Byt ut dina gamla lampskärmar

Om du har ett par gamla lampor hemma så kan du piffa upp dessa med nya lampskärmar från By Rydéns. Du lär säkert hitta något som faller i smaken!

bono-lampskärm

Den vita lampskärmen Bono kan du använda för att byta ut dina gamla skärmar. Speciellt bra är den om du behöver få in mer ljus eller om vitt passar in i ditt rum.

venice-takskärm

För vardagsrummet kan det vara tufft att ha Venice takskärm i svart för att byta ut din gamla från 70-talet. Om du inte har någon gammal takskärm att byta ut så kan den ändå vara en angenämt byte då den ger ett bra ljus.

Läs lättare med nya golvlampor

Givetvis är också golvlampor för vardagsrum hos By Rydéns något att införskaffa om man tycker om att läsa böcker i soffan eller fåtöljen.

bazar-golvlampa

Personligen så tycker jag om Maison golvlampa som du kan se ovan. Det fiffiga med denna är att  du kan vinkla den på olika sätt så att det blir enkelt att läsa oavsett hur du sitter.

butler-golvlampa

Butler är också en trevlig golvlampa med flera ”armar” där lamporna sitter som man kan vinkla lite hur man själv vill.

Glöm inte att se övriga golvlampor från By Rydéns som arbetar med just design av lampor och lamptillbehör. Du kan köpa deras lampor direkt från  webbshoppen eller i butiker som Mio möbler, Lampgallerian och Lamporonline. Tänk också på att du måste inhandla LED-lampor separat.

Vi återkommer med ny design senare.

Snygga lampor att ha inomhus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *